OKULUMUZ YENİLENDİ!

OKULUMUZ YENİLENDİ!

Okul Müdürümüz ve Okul Aile Birliğimiz tarafından hazırlanan okulumuzun tadilatı ve sınıfların düzenlenmesi çalışması, yardımseverlerin desteği ile kısa sürede tamamlandı. Süreç içerisinde yardımlarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler.

02.01.2024 408

Sene başında yaptığımız toplantıda Okul Aile Birliği seçildi. Seçilen yeni yönetim ve okul idaresi yaptığı toplantılar ve çalışmalar sonucunda okulun boyanması, sınıfların parke döşenmesi, sınıf perde ve dolaplarının değişimi, panoların bakımının yapılması, koridor, idari odalar ve öğretmenler odasının düzenlenmesi yönünde karar aldı. Bu kapsamda Okul Aile Birliği yaptığı çalışmayı yardımseverlere anlattı. Süreç sonunda yardımseverlerin destekleri ile okulumuz bambaşka bir görünüme sahip oldu. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Okul Müdürümüz Feyyaz Sefil'e Okul Aile Birliği Başkanı Seda Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ertan Sarıdayı, Derya Atmaca, Sevgi Akar, Büşra Eryıldız'a ve  Okul Müdür Yardımcımız Seval Avcı'ya, okul personellerimiz Murat Taşöz, Bülent Önbey Huriye Özcan'a, görevini layığıyla yerine getiren süreç içerisinde desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize ve tüm bağışçılarımıza sonsuz teşekkürler. 

Bir sınıfın tamamen tadilatını üstlenen bağışçılarımız;

Abdullah Keleş, Alp Eren Atmaca, Ahmet Mustafa Yıldırım, Aykut Geçen, Bülent Ecevit Atalay, Bülent Bilgin, Deniz Akar, Emrecan Akın, Enis Fırat Oktay, Ercan İpek, Gültekin Erol, Güray Yüksel, Gökçe Bener Güner, Hasan Hurşitağaoğlu, Melike Eryıldız Selimoğlu, Murat Avcı, Mustafa Kıraç, Mustafa Yılmaz, Oktay Uygun, Orhan Akbulut, Raşit Fuzoğlu, Sefa Atmaca, Selçuk Akar, Serhat Çetinsoy, Sinan Yıldırım, Yılmaz Dursun. 

Diğer Bağışçılarımız;

Erhan Yazar, Ali Uçar, Zühre Atalay, Zafer Karadeniz, Muharrem Altıntaş, Hacı Ramazan Özbilen, İlker Gülşen, Nevin Büyükarslan, Başaran Kaplan, Kenan Avcı, Müşerref Balcı, İhsan Gülsün, Feryal Güngör Keskin, Ufuk Topal, Emine Taşöz, Selçuk Şahin, Davut Karakuş, Mustafa Öztürk.

İmkanları kısıtlı anakaradan uzak olan ülkemizin güzide yerleşim yeri Gökçeada'mızın; birlik ruhuyla, imece usulü bir araya gelerek nasıl büyük işler yapalabileceğinin göstergesi olan bu çalışmanın öğrencilerimizin keyifle eğitimlerine devam edeceği güzel bir ortam oluşturacağına inancımız sonsuzdur.

02-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-2024